Școala de Vară GPeC – Online, în siguranță, dar tot împreună și cu la fel de multă voie bună

Dragii noștri,

Ca organizatori de evenimente, prioritatea noastră este ca invitații și participanții să se simtă în deplină siguranță și să petreacă momente plăcute și memorabile alături de comunitatea GPeC. Dar, ținând cont de situația epidemiologică actuală și de creșterea accelerată a numărului de infectări din ultima perioadă, am decis ca anul acesta să organizăm în online Școala de Vară GPeC.

Decizia noastră este strict legată de sănătatea tuturor celor implicați, după lungi debate-uri și întors situațiile pe toate fețele. Ne-am gândit la toate măsurile de precauție posibile (cazare exclusiv în regim Single, cursuri în aer liber, limitarea numărului de participanți, măsurarea temperaturii la sosire, ba chiar și realizarea testului COVID-19 cu 48 de ore înainte de sosire), însă niciun scenariu nu garantează lipsa riscului de infectare.

Avem o răspundere morală față de participanții la Școala de Vară GPeC, personalul pensiunii la care urma să ne cazăm și față de familiile acestora. Nu putem risca să punem în pericol sănătatea nimănui, chiar dacă și noi ne dorim foarte mult să evadăm câteva zile din zgomotul urban.

Ținând cont de aceste aspecte și de faptul că la Școala de Vară GPeC acceptăm doar lacrimi de bucurie, nu de suferință, anul acesta v-am pregătit o ediție exclusiv online.

Până la urmă, suntem aceiași oameni și în online, și în offline, și la munte, și la mare, și acasă, și la birou. Lucrăm din greu să facem în așa fel încât să putem recrea atmosfera și voia bună cu care v-am obișnuit în toți acești 9 ani de când organizăm Școala de Vară GPeC. Suntem siguri că vom crea amintiri pe cât de neobișnuite, pe atât de dragi chiar și atunci când vom sta la un pahar de vin pe Zoom, ascultând muzica în livestream. Dacă noi, oamenii din e-commerce, nu știm cel mai bine cum funcționează (și se distrează) o comunitate online, atunci cine? 😉

Conținutul practic va fi la aceleași standarde cu care v-am obișnuit până acum. Trainerii sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune strategii de creștere, dezvoltare și optimizare în E-Commerce și Online Marketing și vor fi acolo – tot online – să vă ajute cu sfaturi și tips&tricks pentru business-ul vostru.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să vă așteptăm cu mare drag la Școala de Vară GPeC Online. Toate detaliile privind cursurile, programul, modul de desfășurare și formularul de înscriere le găsiți pe site-ul GPeC.

Mulțumim tuturor celor care au ales să rămână alături de noi și să ne susțină în continuare, sunteți cea mai faină comunitate și tare ne-am bucura să ne revedem și offline cu prima ocazie. Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Echipa GPeC