Calendarul evenimentelor GPeC 2021

La mulți ani, oameni dragi!

Sperăm că fiecare dintre voi a avut parte de sărbători și zile de odihnă așa cum și-a dorit. Noi ne-am întors cu forțe proaspete și deja lucrăm la evenimentele și surprizele pe care le pregătim pentru voi în 2021.

Așadar, pregătiți agendele din timp! Calendarul principalelor evenimente GPeC 2021 este aici pentru voi.

Competiția Magazinelor Online

E-commerce-ul este, de anul trecut, noul normal în comerț. Nu mai este opțional, nici măcar pentru magazinele la început de drum. Iar pentru cei deja prezenți pe piață, concurența crescută aduce noi provocări de business.

Competiția Magazinelor Online este tool-ul prin care orice magazin online se poate alinia la standardele pieței e-commerce. Un website bine optimizat, ușor de navigat, o strategie de marketing bine structurată, o comunicare transparentă cu clienții, plăți online securizate – acestea și multe alte caracteristici ale unui magazin online de succes fac parte din criteriile de jurizare ale Competiției GPeC.

Înscrierile sunt deschise pe site-ul GPeC, iar pachetul Platinum cu un discount de 180 EUR (până pe 31 ianuarie) este deja disponibil. Foarte curând urmează să fie disponibile și celelalte tipuri de pachete pentru înscrieri. Stay tuned! :)

NOU: Școala de Iarnă de eCommerce și Digital Marketing GPeC – Exclusiv Online (Februarie 2021)

Urmează un an plin de provocări pentru antreprenori și specialiști de marketing, așadar ne-am gândit să începem în forță și să ne facem temele din timp!

Școala de Iarnă GPeC se adresează tuturor celor interesați de E-commerce și Digital Marketing, celor care vor să fie la curent cu noutățile în materie de marketing online și să afle tips&tricks pentru a le aplica în mod practic.

Ce presupune Școala de Iarnă GPeC: 5 zile de cursuri intensive cu unii dintre cei mai buni traineri din domeniu + team-building & surprize alături de Comunitatea GPeC!

GPeC SUMMIT 24-25 Mai

Eveniment hibrid, transmis online – 2 zile de conferință & cursuri pe cele mai importante topic-uri de eCommerce și DigitalMarketing. Stay tuned for more!

Școala de Vară de eCommerce și Digital Marketing GPeC (25-30 August, Pensiunea Arnica, Moieciu de Sus, județul Brașov)

Da, ați citit bine! Ne revedem în offline, la aer curat de munte unde ne așteaptă 5 zile de cursuri practice de E-commerce & Digital Marketing, team-building și distracție pe măsură.

GPeC SUMMIT & Gala Premiilor eCommerce – 1 Noiembrie, Teatrul Național București

Evenimentul Anului în eCommerce și Digital Marketing, ediția de 16 ani. Marcați data în calendar, pentru că nu trebuie să ratați retrospectiva anului în cifre, studii de piață și strategii pentru campanii și business-uri online de succes.

***
❗ În cazul nefericit în care vom continua să ne aflăm sub auspiciile pandemiei pe tot parcursul anului, toate evenimentele vor avea loc online sau cu eventuale limitări.

Datele rămân neschimbate, așadar nu uitați să le notați în calendar!

Să aveți un an cu spor și rezultate excelente!