Cătălin Ciurezu, Mediapost Hit Mail: Lipsa codurilor de bare este o adevărată provocare pentru un furnizor de servicii de e-fulfillment | VIDEO

Adăugat de pe 20 Aprilie 2017, 0 comentarii
Cuvinte cheie: , ,

Mediapost Hit Mail GPeC Summit 2016Cătălin Ciurezu, director executiv Mediapost Hit Mail, ne-a vorbit la GPeC Summit 2016 despre satutul actual și viitorul e-fulfillment-ului în raport cu piața de e-commerce din România. Aflați detalii despre provocările întâmpinate de un furnizor de servicii e-fufillment urmărind interviul realizat de reporterul nostru oficial, Gabriela Bejan.

• Dacă la finalul anului 2015 nu mai aveam spațiu pentru a deservi noi clienți, în 2016 ne-am dezvoltat infrastructura, lucru care a determinat și dezvoltarea echipei. Suntem foarte încrezători pentru că am reușit să mărim numărul mediu de comenzi pe zi de 2.5 ori.

• Din ce în ce mai multe magazine nu ne mai întreabă ce presupune externalizarea e-fullfillment ci vin cu întrebări specifice, își aleg exact ce servicii vor și le perzonlizează.

20% dintre firmele care ne sunt clienți acum sunt start-up-uri. Din păcate, în general, start-up-urile nu au un plan de dezvoltare pe termen mediu, așa că preferă să facă logistica in house în loc să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat.

• Perioada de integrare cu magazinele online este una stresantă, iar lipsa codurilor de bare este o adevărată provocare.

Nu ai timp să urmărești acest video? Salvează-l pentru mai târziu!


Înscrie magazinul tău online în Competiția GPeC 2017BANNER-nl-competitia-gpec-2017

Vrei un audit complex de site atât pe varianta Desktop, cât și pe Mobile? Îți audităm site-ul și întreaga prezență online prin peste 150 de criterii. Cei peste 20 de specialiști din juriul GPeC 2017 îți vor spune exact unde excelezi și mai ales, ce poate fi îmbunătățit la site-ul tău pentru a crește rata de conversie.

Înscrie-te acum în Competiția GPeC până pe 11 mai 2017 (inclusiv) pentru a profita de iferta Early Bird!

În plus, îți asiguri 1 loc gratuit la evenimentele GPeC Summit 16-17-18 Mai 2017 și Noiembrie 2017 și primești Marca de Încredere TRUSTED.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).

Adauga comentariu

Adauga comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii