Dacă e GPeC SUMMIT Mai, e Karl Gilis – The Conversion Comedian pentru a treia oară în România!

Ne pregătim de lansarea oficială a celui de al 13-lea an de GPeC – cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din Europa Centrală și de Est. Puțin ne mai desparte până când vom împărtăși cu tine toate informațiile despre Competiția Magazinelor Online GPeC 2018 și despre evenimentele pe care abia așteptăm să le petrecem împreună: GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai 2018, Școala de Vară de E-Commerce GPeC 22-27 August 2018 și GPeC SUMMIT & Gala Premiilor eCommerce Noiembrie 2018.

Karl Gilis vorbeste la GPeC SUMMIT Bucuresti 29-30-31 Mai 2018 UX Conversion Optimization E-CommercePână când toate surprizele pregătite vor fi disponibile oficial pe site-ul nostru, #dămdincasă și dezvăluim identitatea primului speaker excepțional pe care îl vei întâlni la GPeC SUMMIT: Karl Gilis revine în România pentru a 3-a oară!

Karl a fost pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT în Mai 2016. L-ai îndrăgit atât de mult încât l-am readus la GPeC SUMMIT în Mai 2017. L-ai iubit și dorit și mai mult, încât Karl Gilis vine pentru a treia oară consecutiv la GPeC SUMMIT Mai 2018! Ca să fie clar: „vina” îți aparține :)

Keynote de 45 de minute și Workshop de 6 ore cu Karl Gilis la GPeC SUMMIT

Pe 29 Mai, Karl Gilis te așteaptă la GPeC SUMMIT cu un keynote de 45 de minute, iar pe 31 Mai cu 1 zi întreagă de Workshop UX & Conversion Optimization intitulat „Get More Revenue From the Same Amount of Visitors” la care locurile sunt super limitate: Karl își dorește o echipă de maximum 50 de cursanți cu care să împărtășească 6 ore de conținut și cu care să lucreze cot la cot pentru bunul mers al afacerii lor.

Dacă nu l-ai cunoscut încă pe Karl Gilis, îți spunem noi câte ceva pe scurt: este Co-Fondatorul AG Consult, una dintre cele mai cunoscute agenții de Usability și Optimizarea Conversiilor din Belgia.

Sătul de speculații și opinii bazate pe feeling, Karl a devenit obsedat de A/B Testing și face optimizări de site-uri bazându-se doar pe cercetări și pe rezultate măsurabile, mai ales că testele îi permit să vadă concret impactul soluțiilor propuse și al schimbărilor din site.

Karl Gilis speaker la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai 2018 BucurestiCunoscut drept “The Conversion Comedian”, Karl face un adevărat spectacol pe fiecare scenă pe care urcă îmbinând – într-o manieră unică –  know how-ul premium cu analogii amuzante din viața reală, menite să aducă hohote de râs și ropote de aplauze din partea audienței.

Pe 29 Mai, Karl urcă pentru a treia oară consecutiv pe scena GPeC, iar pe 31 Mai întreaga zi este a lui împreună cu alți 50 de cursanți care se înscriu primii la Workshop-ul de UX & Conversion Optimization – „Get More Revenue From the Same Amount of Visitors”. #DeNeratat #PentruBineleAfaceriiTale

Înscrierile la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai încep în curând, iar toate detaliile vor fi disponibile pe site-ul nostru – deci fii cu ochii pe noi!

Sărbătorim împreună 13 ani de GPeC cu unii dintre cei mai cunoscuți experți în E-Commerce și Digital Marketing la nivel internațional – speakeri citați în cele mai prestigioase publicații și cap de afiș al marilor evenimente de profil din întreaga lume. Ca de fiecare dată, scopul nostru este să livrăm conținut relevant care să te ajute concret în creșterea afacerii, iar tu să înveți doar de la cei mai buni!

Îți spunem de acum că ți-am pregătit un line-up de speakeri #epic!

Dacă ai ratat keynote-ul lui Karl de la ediția de anul trecut a GPeC SUMMIT, urmărește-l cu încredere mai jos. Merită!