Doar azi te mai poti inscrie la GPeC 2011 – Academia de eCommerce!

Prima etapa a Galei Premiilor eCommerce 2011 se apropie de sfarsit. Mai sunt doar cateva ore pana la miezul noptii cand se incheie perioada de inscrieri a magazinelor online in competitie. Daca nu vrei sa ratezi cel mai complex eveniment al online-ului romanesc, inca mai ai timp sa iti exprimi intentia de participare, completand formularul de pe site-ul Galei.

Revizuieste-ti magazinul din punct de vedere al criteriilor de preselectie, depune o notificare online la ANSPDCP ca sa ne arati ca ai inceput demersurile necesare pentru a procesa date cu caracter personal (dureaza doar cateva minute completarea formularului online de la DataProtection.ro – vezi boxul din coltul stanga-sus al site-ului lor) si intra in competitie!

Magazinul tau va fi analizat prin prisma celui mai riguros set de criterii de jurizare, in 3 etape diferite pe parcursul urmatoarelor luni. Vei avea ocazia sa discuti fata in fata cu membrii juriului, vei primi rapoartele de evaluare, vei fi analizat de catre consumatori si, nu in ultimul rand, iti va fi testat site-ul cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie – neuromarketing.

Iar daca respecti intru totul criteriile de preselectie, astazi e ultima zi in care mai poti obtine certificarea TRUSTED.ro, la un pret redus cu aproape 50% din valoarea ulterioara a taxei anuale – pretul acordarii certificarii TRUSTED este inclus in taxa de participare la GPeC 2011.

Mai ai doar cateva ore… Te asteptam sa faci parte din Academia de eCommerce!