Mara Cristina, MiniPrix: Tinerii din generația Z își doresc și sunt obișnuiți cu o experiență online simplă, ușoară și naturală | VIDEO

gpec-summit-foto-mara-cristina-si-gabrieala-bejan-interviu-video-2017Mara Cristina, Brand Manager miniPRIX, a fost prezentă la GPeC Summit – Cel Mai Importante Eveniment de E-Commerce din România, unde a discutat cu reporterul nostru oficial Gabriela Bejan despre generația Z și preferințele acestora, de la consumul digital la preferințele legate de shopping-ul online.

Tinerii din generația Z își doresc și sunt obișnuiți cu o experiență online simplă, ușoară și naturală – cât mai smooth, mai ales atunci când vorbim despre cumpărăturile online. Este foarte important pentru ei să nu existe niciun impediment, ne povestește Mara Cristina de la MiniPrix, care face parte din această generație, fiind născută în 1995.

– În continuare magazinele fizice (brick-and-mortar retail) sunt importante pentru această generație, dar nu mai sunt simple showroom-uri, locuri unde oamenii merg și își fac cumpărăturile, ci devin spații offline de desfășurare ale brandurilor consacrate în mediul digital.

 Vezi acum interviul video cu Mara Cristina pentru a afla mai multe detalii!

– Nu există un răspuns universal la întrebarea la ce se uită tinerii din generația Z atunci când intră pe un site de e-commerce. Cu toate acestea, site-ul unui magazin online trebui să fie user-friendly și cât mai bine organizat; trebuie să-i fie ușor oricărui utilizator să cumpere de pe site-ul respectiv.

– Când intru pe un site ca simplu consumator, nu contează reputația magazinului respectiv, ci este mult mai important felul în care mă simt atunci când folosesc acel site. Normal, ca brand manager, mă uit să văd despre cine este vorba, sunt curioasă cum se promovează alte magazine și cum își consolidează imaginea celelalte brand-uri online.


 

Interviu realizat la GPeC Summit în noiembrie 2016.