Președintele ASOS, Brian McBride, vine pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT

Brian McBride ASOS vine la GPeC SUMMIT BucurestiBrian McBride este, de 6 ani, Chairman ASOS – cel mai mare retailer online de fashion – iar înainte de a ocupa această funcție a fost CEO-ul Amazon UK în perioada 2006-2011. Brian va vorbi pentru prima dată în România la GPeC SUMMIT – cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online care va avea loc la București, în zilele de 29-30-31 Mai 2018.

ASOS – de la start-up, la vestimentația lui Michelle Obama

Brian McBride urcă pe scena GPeC SUMMIT vorbind despre unicitatea și evoluția ASOS de la un simplu start-up din Marea Britanie până la retailer-ul care a reușit să o „îmbrace” pe Michelle Obama cu o rochie de 93 de dolari în timpul campaniei prezidențiale pentru al doilea mandat a lui Barack Obama din noiembrie 2012.

Fotografia a devenit virală și simbolică pentru brand-ul ASOS, iar rochia cu pricina – lansată cu 3 ani înainte de a fi achiziționată și purtată de Michelle – a devenit un produs-vedetă inclusiv printre star-urile de la Hollywood, precum Jessica Alba.

Rochie Michelle Obama ASOS

ASOS – pură inspirație pe scena GPeC SUMMIT

Președintele ASOS, Brian McBride, va dezvălui la GPeC SUMMIT câteva din secretele gigantului retailer:

  • Cum poți fi cu un pas înaintea concurenței?
  • Cum te poziționezi în mintea consumatorilor ca fiind unic?
  • Cum transformi o greșeală într-o campanie de marketing?
  • Cum transformi clienții în proprii ambasadori ai brand-ului?

… sunt doar câteva din subiectele pe care Brian McBride le va adresa în cadrul GPeC SUMMIT. În plus, el va vorbi despre ultimele tendințe în e-commerce, comportamentul consumatorilor și “the next big thing” în Digital.

Brian McBride – Chairman ASOS și un CV impresionant

Brian McBride este președintele ASOS și al Wiggle (unul dintre cei mai mari retaileri online de echipamente pentru bicicliști din UK). În același timp este și membru în Board of Advisors în cadrul Departamentului de Digital al Guvernului Marii Britanii.

Brian și-a început cariera la Xerox, iar mai apoi a lucrat în cadrul IBM și Dell, urmând să devină Managing Director al T-Mobile UK. În 2006 a devenit CEO-ul Amazon UK, funcție pentru care a trecut prin 12 interviuri, ultimul cu Jeff Bezos, fondatorul Amazon. După 6 ani în fruntea Amazon UK, Brian a fost ales Președintele ASOS – cel mai mare retailer online de fashion.

Speakeri legendari la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai

Președintele ASOS, Brian McBride, va urca pe scena GPeC SUMMIT în cadrul Conferinței GPeC care se va desfășura în zilele de 29 și 30 Mai 2018.

Alături de Brian, speakeri internaționali legendari vin în România la GPeC SUMMIT: Peep Laja (ConversionXL), Jeff Bullas, Karl Gilis (AG Consult), Jim Sterne (Digital Analytics Association), Aleyda Solis (Orianti) și Jeff Sauer (Jeffalytics) sunt doar primii speakeri anunțați de organizatori.

GPeC SUMMIT - cel mai mare eveniment de E-Commerce si Marketing Online din Romania si Europa de Est

Toți cei implicați în E-Commerce și Digital Marketing, dar și antreprenorii sau retailerii offline care doresc lansarea canalului de comerț electronic sunt așteptați la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai cu două zile de Conferință și Expo și o zi de Masterclass-uri și Workshop-uri cu accent pe subiectele de maxim interes pentru orice afacere online: GDPR, User Experience, Conversion Optimization, Content Marketing, Social Media, SEO, Artificial Intelligence, Google AdWords & Google Analytics, Online Marketing, Mobile, Customer Satisfaction, Logistică și Curierat, Cifre de Piață etc.

Peste 800 de participanți unici – Top Management al principalelor companii din România și din regiune – sunt așteptați în cele 3 zile de GPeC SUMMIT, evenimentul fiind o excelentă oportunitate de networking cu elita pieței de E-Commerce.

Ultimele două săptămâni cu cele mai mici prețuri la biletele de acces

Doar până pe 20 aprilie 2018, prețul biletelor de acces la GPeC SUMMIT este redus prin Oferta Very Early-Bird la doar 119 EUR/persoană pentru toate cele 3 zile de eveniment. După această dată, prețul crește la 149 EUR.

Mai multe detalii despre GPeC SUMMIT, precum și înscrierile la eveniment se fac online pe website-ul GPeC, în secțiunea dedicată: https://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/


 

GPeC 2018 este un eveniment powered by FAN Courier

Brought to you by: Orange

Partener al Competiției Magazinelor Online GPeC: Carrefour

Recommended Payment Processor Partner: Netopia Payments

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Eveniment susținut de: Credius, DWF, GLS, New Black, RTB House

Partener media principal: ecomTEAM

Radioul Oficial: Kiss FM

Limousine Service: City Limo