Webinar gratuit de UX, cum crești rata de deschidere, AdWords Express este și în România

9 tool-uri prin care îți poți analiza competitorii

Consumatorii au fost și vor rămâne întotdeauna exigenți: nu trec de primele câteva rezultate pe Google, își doresc o bună asistență la cumpărături indiferent de canalul pe care se află și vor alege întotdeauna cele mai bune oferte. De aceea, analiza competiției este indispensabilă pentru crearea unei strategii de business. Instrumentele prezentate de noi sunt doar câteva dintre modurile prin care puteți monitoriza activitatea competitorilor. Cu ajutorul lor, îți vei forma o imagine completă asupra activității acestora și a pieței astfel încât să îți poți crește afacerea.

Citește pe blog-ul GPeC


Cum să crești rata de deschidere, cu 7 subiecte de e-mail atrăgătoare

Ai un produs sau un serviciu extraordinar sau ai o perioadă de reduceri cu adevărat avantajoase pentru clienți și dorești să promovezi aceste lucruri printr-o campanie de marketing prin e-mail. Așa că petreci o groază de timp ticluind zeci de variante de subiecte pentru e-mail, faci teste, pui cap la cap rezultatele și te adaptezi. Toate aceste lucruri te consumă, iar rata de deschidere este în continuare mică sau a crescut nesemnificativ.

Quicksprout vine cu unele sfaturi în acest sens, ca să scurtezi un pic drumul de la efort la succes. Strategiile includ: subiecte personalizate, fraze care creează senzația de unicitate sau urgență, cuvinte de tip breaking news etc.

Citește la Quicksprout


Webinar gratuit: Cum să ai un magazin online care vinde

Cea mai mare provocare pentru un antreprenor care intră pe piața de e-commerce este să-și aducă magazinul pe profit, într-un timp scurt. În 15 martie, de la ora 15:00, află de la Andrei Radu, CEO & Founder GPeC – The Most Important E-Commerce Event in CEE, cum poți optimiza magazinul tău din punctul de vedere al experienței utilizatorului, pentru a-ți crește vânzările și care sunt oportunitățile pieței de eCommerce în anul 2018!

Acest webinar este oferit gratuit de Blugento, în parteneriat cu GPeC.

→ Înscrie-te aici: https://www.blugento.ro/webinar


În 15 minute, îți faci o campanie cu AdWords Express

Google anunță lansarea unui produs care are ca țintă sprijinirea afacerilor mici în atragerea de noi clienți: AdWords Express. Această versiune mult simplificată a soluției AdWords permite companiilor mici să realizeze, în mai puțin de 15 minute, campanii de publicitate pe Google, având rezultate clare: apeluri telefonice, vizite în magazin și acțiuni pe website de la potențiali clienți.

Utilizând tehnologii Google avansate, AdWords Express se ocupă de aspectele costisitoare și consumatoare de timp ale creării unei campanii publicitare online, de la lista de cuvinte cheie la optimizarea pentru diferite rețele, dispozitive și momente din zi.

Citește la Startup Cafe


Amazon a depășit Microsoft, în funcție de capitalizarea de piață

Acţiunile Amazon au crescut 2,6% și ajunseseră, în 14 februarie, la 1.451,05 de dolari pe unitate. Astfel, capitalizarea bursieră a companiei de comerţ online a crescut cu 17,69 miliarde de dolari, la 702,46 miliarde de dolari, În aceeaşi perioadă, acţiunile Microsoft au avansat cu 1,6%, iar capitalizarea de piaţă cu 10,78 miliarde de dolari, ajungând la 699,22 miliarde de dolari.

Amazon a anunţat că va începe să ofere livrarea gratuită, în două ore, a comenzilor la Whole Foods, prin intermediul serviciului Prime Now. Microsoft, pe de altă parte, a anunţat că va colabora cu startup-ul educaţional Chlakup.

Citește la News.ro