După 10 ani de online, WatchShop.ro deschide primul magazin fizic în AFI Cotroceni

WatchShop.ro deschide primul magazin fizic în AFI CotroceniWatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, intră pe o nouă linie de business și deschide primul magazin fizic în AFI Cotroceni, după 10 ani de e-commerce.

Investiția în primul magazin offline WatchShop.ro s-a ridicat la 35.000 de euro și face parte din strategia de extindere a companiei și de integrare omnichannel a produselor și serviciilor comercializate.

Inaugurarea magazinului are loc la două luni de la relansarea imaginii de brand WatchShop.ro (logo și slogan noi) și după investiții în îmbunătățirea experienței de cumpărare pe site.

Prin inaugurarea noului magazin, clienții vor avea acces ușor și rapid la peste 300 de ceasuri și 100 de curele, modele care nu se găsesc în alte magazine fizice specializate. În plus, magazinul este și punct de ridicare a comenzilor plasate online, iar clienții pot lăsa aici ceasurile defecte pentru reparație.

WatchShop.ro mai este prezent cu produsele sale în 15 magazine fizice în București, Cluj, Timișoara, Brașov și Galați, iar până la finele anului estimează colaborări cu alte 10 magazine, pentru o acoperire reprezentativă la nivel național.

În noul magazin se vor găsi în special brandurile pentru care WatchShop.ro este importator unic în România, dar și alte mărci consacrate, ca Tissot, Vostok-Europe și Suunto, plus o serie de exclusivități, precum gama premium a ceasurilor Garmin.

În prima jumătate a anului, WatchShop.ro a înregistrat vânzări cu 25% mai mari față de perioada similară a anului trecut. Valoarea medie a unei achiziții pe site este de 450 de lei. Odată cu deschiderea noului magazin offline, se estimează o creștere a valorii medii cu 20-30%.

WatchShop.ro a fost desemnat cel mai bun magazin online al anului la categoria Cadouri, ceasuri & bijuterii, după ce a participat în Competiția GPeC 2018.