Ultima zi de very-early-bird la GPeC Summit, Doraly se lansează online, comandă beton de pe net

Doraly se lansează online

Expo Market Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate în produse alimentare și pentru casă din România, investește 1 milion de euro în lansarea propriei platforme de e-commerce Doraly.ro, prin care chiriașii săi vor avea posibilitatea să comercializeze și online produsele pe care le vând în magazinele fizice.

„Comercianții din Doraly vând de 25 de ani o multitudine de produse alimentare și pentru casă către clienți din toată țara. În momentul de față, sunt 550 de importatori, producători și distribuitori care comercializează aproximativ 550.000 de produse. Crearea unei platforme online pe care ei să-și poată lista marfa este un pas natural în epoca digitală în care trăim astăzi. Astfel, vor beneficia de o expunere mai mare și vor atinge mai mulți clienți”, a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Citește la Wall-Street.ro


Cei mai buni speakeri în E-Commerce din 7 țări vin la GPeC SUMMIT. Ultima zi de înscrieri la cel mai mic preț!

Cei mai buni specialiști în E-Commerce și Marketing Online din SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Belgia, Spania și România vor vorbi de pe scena GPeC SUMMIT – evenimentul de referință din domeniu care se va desfășura la București, în zilele de 29-30-31 Mai 2018.

Doar până vineri, 20 aprilie 2018, ora 23:59 mai este valabilă Oferta Very Early-Bird care asigură cele mai mici prețuri pentru biletele de acces la GPeC SUMMIT. Acestea pornesc de la doar 179 EUR/persoană pentru toate cele 3 zile de eveniment și incluzând un Masterclass de 6 ore la alegere (Karl Gilis sau Jeff Sauer) în limita locurilor disponibile.

Din 21 aprilie, prețurile cresc cu 30 până la 50 EUR (în funcție de pachetul ales la înscriere). Detalii despre GPeC SUMMIT și formularul de înscriere la eveniment se regăsesc pe website-ul GPeC: www.gpec.ro/gpec-summit-mai/.

Inscrie-te acum la GPeC SUMMIT 29-30-31 Mai 2018


GPeC: pasiune, multă muncă și poate o mică doză de „nebunie”

Andrei Radu CEO & Founder GPeCȘi… tot despre GPeC Summit și restul de evenimente din seria GPeC vorbește Andrei Radu, CEO & Founder GPeC, într-un interviu luat de 2Performant.

Iată câteva citate semnificative:

▷”GPeC este un one-stop-shop pentru oricine este interesat de E-Commerce pentru că la noi găsești totul despre comerțul online.”
▷”Fiecare ediție GPeC este gândită cu cel puțin 6 luni înainte și reflectă feedback-ul participanților de la edițiile trecute, precum și dorința noastră de a aduce conținut relevant, premium, fără bla-bla-uri – iar pentru 2018 cred că avem cel mai bun line-up de speakeri de până acum în cadrul GPeC SUMMIT”.
▷”Scopul nostru a fost și va rămâne să livrăm conținut de calitate. Suntem furnizorul cifrelor de piață, derulăm periodic studii și cercetări de piață și scriem pe blog despre tot ce ține de E-Commerce, ajutând companiile cu informație relevantă care să le sprijine în dezvoltarea afacerii.”

Citește interviul la 2Performant


 

Beton online? De ce nu?

Clicbeton.ro este o platformă prin care constructorii și persoanele fizice pot achiziționa beton online.

Produsele și serviciile Clicbeton.ro acoperă proximitatea stațiilor ecologice de betoane ale Holcim România din București, Ilfov, Ploiești, Craiova, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timișoara.


Alibaba depășește Amazon în cursa pentru supremația comerțului electronic

Datele din raportul 2018 Q2 Digital Statshot realizat de The Next Web arată că Alibaba a depășit Amazon și este cea mai populară platformă de comerț electronic din lume. Unele dintre datele statistice provin chiar de la Amazon, prin intermediul platformei de analiză Alexa.

Cele mai recente clasamente din Alexa, cu date de pe site-urile de top ale lumii, arată că Taobao.com, deținut de Alibaba, s-a mutat pe locul 10, cu un loc înaintea lui Amazon.com.

Cele mai recente date sugerează că Alibaba câștigă și atunci când vine vorba de aplicații mobile. În clasamentul App Annie al celor mai descărcate aplicații din martie 2018, aplicația AliExpress este pe locul 9 și este singura aplicație pentru cumpărături online care apare top 10.

Citește la The Next Web