Anul ăsta îmi cresc afacerea online chiar și din concediu. La Școala de Vară GPeC 21-26 august 2019

Școala de Vară de e-commerce GPeC 2019

Unii pleacă în concediu să uite de muncă. În online însă, știm cu toții că nu există buton de pauză. Dacă și tu respiri e-commerce și marketing online, atunci schimbă pentru o săptămână aerul de birou cu aerul de munte și ia-ți cu tine afacerea în vacanță!

Pregătim 5 zile de business growth și distracție la Moeciu de Sus, cu cea mai frumoasă comunitate din online. Între 21 și 26 august, ne vedem la Școala de Vară GPeC, ediția #9.


Școala de Vară de e-commerce GPeC - studiuLucrăm intens la organizarea celei mai frumoase experiențe de studiu, relaxare și teambuilding pentru antreprenori și profesioniști în e-commerce și marketing online.

Așa că, dacă vrei să-ți deschizi un business online sau lucrezi deja în e-commerce și vrei să-ți duci afacerea mai departe – fie că e vorba de un magazin online, de servicii și soluții de e-commerce, tool-uri și platforme de e-commerce, procesatori de plăți, curierat, agenție de marketing digital – te așteptăm la Școala de Vară GPeC.

La Școala de Vară GPeC ești conectat la digital în fiecare secundă

Ce este Școala de Vară de E-Commerce și Marketing Online GPeC? De nouă ani suntem singura serie de cursuri intensive de e-commerce și marketing online din România care îmbină workshop-uri de specialitate cu activități de teambuilding, povești de succes în business, foc de tabără, vin fiert și acorduri live de chitară, totul în peisajul superb de munte de la Moeciu de Sus.

Ai parte de 5 zile de training (12 workshopuri de 90 minute fiecare) cu cei mai buni specialiști din piață, ca să știi cum să-ți crești afacerea online. În acest an te întâlnești la cursuri cu:

 • Cristian Manafu (Partner Evensys & Owner The Connector Agency)
 • Eugen Potlog (Founder & Chief Optimizer UX Studio)
 • Anabela Luca (Managing Director adLemonade.com)
 • Valentin Radu (Founder Omniconvert)
 • Liviu Taloi (Co-Founder ECOMpedia & Community Manager GPeC)
 • Andrei Radu (CEO & Founder GPeC și Co-Founder TRUSTED.ro)
 • Raluca Radu (Country Manager ANSWEAR.ro & Founder MTH Digital)
 • Mihai Vînătoru (Head of SEO & Managing Partner DWF).

În plus față de orele dedicate workshopurilor, ai posibilitatea să stai de vorbă tete-a-tete cu trainerii și să obții consultanță avizată pentru afacerea ta, într-o ambianță relaxată și informală, ceea ce este aproape imposibil în alte contexte.

În cele 5 zile vei lucra la proiecte digitale care aplică practic noțiunile teoretice predate la workshop-uri. Vei lucra în echipă, vei schimba idei cu ceilalți colegi și ai ocazia să înveți din experiența lor sau, pur și simplu să obții recomandări și să-ți extinzi lista de contacte din industrie.

Școala de Vară de e-commerce GPeC - chillDupă-amiezile și serile sunt rezervate exclusiv relaxării și distracției, în activități de teambuilding, trasee în natură, discuții libere în hamac și jocuri de societate.

Jucăm mima, fusball, air hockey, ping-pong, biliard, dartz și ne „chinuim” la probele de Treasure Hunt, sau exerciții creative, care te fac să gândești ad-uri out of the box și să-ți vezi business-ul din noi unghiuri.

La Școala de Vară GPeC, îți vei face o nouă familie – familia ta din online.


Tot ce trebuie să știi despre participarea la Școala de Vară GPeC

A 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC are loc în perioada 21 – 26 august 2019, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov.

Cazarea se face în regim single sau double, all inclusive. Toate mesele (mic dejun, prânz și cină) sunt asigurate zilnic, precum și două pauze de cafea & snacks/zi, iar băuturile din Frigiderul GPeC sunt la discreție.

Pentru a participa la cea mai tare experiență a verii în e-commerce și marketing online, completează formularul din pagina GPeC Școala de Vară 2019.

Până pe 31 iulie 2019, beneficiezi la înscriere de oferta Early Bird, astfel:

 • Cazare în regim DOUBLE (împarți camera cu un coleg de curs): 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.299 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare în regim SINGLE (camera este doar a ta): 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.799 lei + TVA persoană/sejur.

Mă înscriu!
De la 1 august până pe 16 august se aplică tariful standard:

 • Cazare în regim DOUBLE (vei împărți camera cu un coleg de curs), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.699 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare în regim SINGLE (camera este a ta în totalitate), 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 3.199 lei + TVA persoană/sejur.

Magazinele online care s-au înscris în Competiția GPeC și au selectat pachetul PLATINUM la înscriere beneficiază de 5% discount din valoarea taxei de participare la Școala de Vară GPeC 2019.

Cum a fost la Școala de Vară GPeC în anii trecuți

Uite ce subiecte am dezbătut anul trecut în cadrul workshop-urilor: Ziua 1 | Ziua 2 | Ziua 3 | Ziua 4.

Pentru atmosfera din timpul cursurilor și a activităților de teambuilding nu există cuvinte, așa că mai bine vezi galeria foto de mai jos și hai cu business-ul tău în familia GPeC să trăiești experiența de e-commerce și marketing online a verii. Grăbește-te, avem doar 50 de locuri disponibile!


GPeC 2019 este un eveniment powered by FAN Courier

Gold Partner: VTEX

Brought to you by: Orange

Eveniment susținut de: Cora, DHL, DPD, DWF, eMAG Marketplace, Frisbo, GTS, Luigi’s BoxNew Black, Oracle

Radioul Oficial: Kiss FM

Hosting Oficial GPeC: Hosterion

Limousine Service: City Limo