Ultima zi în care te poți înscrie în Competiția GPeC 2017! Ce spun magazinele online înscrise la alte ediții

BANNER-nl-competitia-gpec-2017Astăzi, 31 mai 2017, este ultima zi în care magazinele online din România se pot înscrie în Competiția GPeC 2017 și ultima zi în care te poți alătura celor 100 de magazine care s-au înscris deja.

Peste 20 de experți în E-Commerce și Marketing Online – membri în Juriul GPeC 2017 – vor audita fiecare magazin ținând cont de peste 170 de criterii esențiale pentru un business online: de la Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice, E-Mail Marketing până la Calitatea Serviciilor magazinului și Loializarea Clienților.

Ce spun magazine online despre Competiția GPeC?

„Ne-am dorit foarte mult să câștigăm premiul Magazinul Anului în E-Commerce în 2016. Au fost 8 luni zbuciumate în care am trecut prin două lucruri importante pentru noi: ne-am schimbat poziționarea și ne-am mutat showroom-ul într-o zonă centrală. Toate criteriile de la GPeC ne-au ajutat să mergem mai departe, fiind în trend cu ceea ce se întâmplă în afară și ceea ce cer clienții.”

 

„Pentru Mindblower.ro, Competiția GPeC are o semnificație specială pentru că aici am intrat în contact cu primele informații privind comerțul electronic. Niciunul dintre membrii fondatori Mindblower.ro nu avea experiență în online la lansarea site-ului, iar GPeC a reprezentat școala pe care am urmat-o și care ne-a ajutat foarte mult să înțelegem care sunt aspectele cele mai importante în administrarea unui magazin online.

Câștigarea competiției în 2016 și comunicarea acestui fapt au dus la creșterea încrederii vizitatorilor și implicit a ratei de conversie. O treime din noile conversii vin din recomandări.”

 

„Ne-am înscris pentru prima dată în Competiția GPeC în anul 2015, dar nu am reușit să respectăm toate criteriilor de jurizare.

În 2016, am schimbat strategia și am implementat majoritatea sugestiilor oferite de juriu și data aceasta, pe lângă premiul câștigat la GPeC, am obținut încrederea vizitatorilor noștrilor.  Rata de conversie a crescut cu 10-15%, astfel investiția în Competiția GPeC s-a reintors la noi și am reușit să creștem numărul de comenzi cu același trafic din site.”

 

„Ne-am dat seama că cele 8 luni de jurizare și criteriile GPeC ne-au făcut să fim mai buni. 2016 a fost un an în care ne-am concentrat pe o piață în creștere și GPeC a fost un plus de valoare care ne-a sprijinit mai ales în creșterea în online.”

 

„Este al doilea an în care câștigăm premiul pentru categoria Bebeluşi, Copii, Jucării la Competiția GPeC. Am participat de 4 ori, ne-am îmbunătățit foarte mult site-ul și s-a văzut acest lucru și în vânzări.

 

„Am învățat foarte multe din Competiția GPeC, juriul ne-a ajutat foarte mult, iar cele două rapoarte de audit au fost fantastice. Am crescut de la o lună la alta implementând tot ce ni s-a spus, dovada fiind chiar premiul câștigat în categoria Produse Organice şi Naturale.”

 

„Au fost 8 luni în care ne-am implicat în competiția GPeC, în care am muncit și învățat foarte mult. Mediul online este diferit, însă ne-am dorit mult să progresăm în a le oferi clienților aceeași experiență pe care o au și în offline.”

 

Competiția GPeC a avut un rol important în dezvoltarea site-ului Dentstore. În anul 2015 am participat la Gala Premiilor eCommerce – GPeC și am obținut locul întâi, dar până la câștigarea acestui premiu am trecut printr-un proces de jurizare care ne-a ajutat foarte mult. Chiar dacă la început am fost puțin reticenți privind bunele practici de la care au pornit jurații, ulterior am folosit criteriile de la GPeC precum niște ancore, surse de inspirație și puncte de conștientizare care ne-au ajutat să ne identificăm probleme și să le rezolvăm.”

 

„Noi ținem cont de criteriile de jurizare de la GPeC  ca și cum ar fi parte din activitatea noastră obișnuită. Toate direcțiile primite aici sunt foarte importante și se potrivesc cu dorința noastră de a face clienții fericiți.”

 

Înscrie-te acum în Competiția GPeC 2017! Ultima zi în care te poți înscrie: 31 mai, ora 23:59.