4 Super-Star-Speakers s-au alaturat GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016!

Înainte de lansarea oficială din 21 Aprilie a ediției GPeC de 11 ani – Cel mai Important Eveniment de E-Commerce din România – ți-am făcut cunoștință cu primii 4 experți internaționali în E-Commerce și Digital Marketing pe care îi vei întâlni la GPeC Summit, pe 25-26-27 Mai 2016: Alex Langshur (Co-Fondatorul Cardinal Path), Daniel Waisberg (Google Analytics Advocate), David Darmanin (Fondatorul Hotjar) și Karl Gilis, Co-Fondatorul AGConsult.

Astăzi avem deosebita onoare de a-ți prezenta următoarele noastre 4 Stele care vor urca pe scena GPeC Summit – Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, 25-26-27 Mai 2016.

Brian Dean Backlinko GPeC Summit Bucharest, RomaniaBrian Dean este Fondatorul si CEO-ul Backlinko, inclus in Top 100 Business Blog al Technorati in Octombrie 2013 – blog pe care orice antreprenor online sau marketing manager gaseste resurse extrem de utile si sfaturi practice despre cum sa creasca traficul si propriul business prin SEO. Tot in 2013, Backlinko a fost desemnat cea mai buna resursa de informatii despre Link Building de catre Triple SEO.

Brian este unul dintre cei mai buni experti la nivel mondial in SEO, Content Marketing, Link Building, Blogging, Social Media, Conversion Rate Optimization si E-Mail Marketing, fiind adesea citat si mentionat de publicatii consacrate precum Entrepreneur.com sau Search Engine Journal, precum si de institutii educationale prestigioase cum ar fi BYU.edu.

Inainte de a fonda Backlinko, Brian a lucrat din pozitia de Consultant SEO & Digital Marketing cu numeroase companii, de la business-uri foarte mici pana la corporatii ajutandu-le sa isi imbunatateasca vizibilitatea in motoarele de cautare si sa creasca exponential traficul pe site.

Ian Cleary, fondatorul RazorSocial si colaborator la Entrepreneur.com surprinde abilitatile si experienta profesionala a lui Brian Dean in doar cateva cuvinte: “If you need to drive a ton of relevant traffic to your site, then Brian is the man to go to.”

–> Pe Brian Dean il veti intalni pentru, prima data in Romania, la GPeC Summit, pe 25 Mai 2016 in cadrul Conferintei. 

Marie Polli ConversionXL GPeC Summit Bucharest RomaniaMarie Polli este Senior Optimization Strategist si expert practician in Optimizarea Ratei de Conversie si Cresterea Vanzarilor magazinelor online in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase agentii din lume specializate in CRO: ConversionXL, agentie fondata de Peep Laja.

In 2015, participantii GPeC Summit au avut ocazia sa il intalneasca pe Viljo Vabrit (CEO-ul ConversionXL), iar in 2016 ducem lucrurile mai departe si este momentul sa o intalniti pe Marie Polli, pentru prima data in Romania!

Marie isi dedica 100% din orele de lucru optimizarii conversiilor si o face intr-o maniera diferita fata de alti specialisti, incercand sa nu se axeze doar pe CRO ci integrand intreaga strategie in contextul fiecarui business, in functie de dimensiunea si de particularitatile lui. Capacitatea ei de a vedea “the whole picture” a facut-o indispensabila multitudinii de companii pentru care lucreaza.

–> Pe Marie o veti vedea live in cadrul Conferintei din 25 Mai 2016, dar si pe 26 Mai 2016 cand va sustine un workshop aplicat de 90 de minute.

Paul Rouke PRWD GPeC Summit Bucharest, RomaniaPaul Rouke este, din 2004, Fondatorul PRWD – considerata drept una dintre cele mai bune agentii din UK specializate in Usability si Optimizarea Conversiilor.

Inainte de a fonda PRWD, Paul a lucrat timp de 7 ani in cadrul gigantului grup Shop Direct, unde s-a axat pe Usability si Customer Experience considerand ca pentru a putea imbunatati experienta online a utilizatorilor, este extrem de important sa intelegi mai intai  comportamentul si asteptarile acestora de la magazinul tau online.

Paul este considerat astazi unul dintre cei mai buni specialisti in Optimizarea Ratei de Conversie din UK, fiind invitat la multe conferinte de profil din intreaga lume.

Pe langa a impartasi din experienta lui in cadrul evenimentelor si de a scrie carti (Paul este autorul “The Growth Strategy That’s Being Ignored: A Story of Untapped Potential“), Paul a ramas hands-on in cadrul companiei, lucrand direct cu clienti importanti precum: Moss Bros, Games Workshop, Lovehoney, Schuh, Harveys, Moneysupermarket & MBS.

–> Paul Rouke va sustine un keynote speech in prima zi din cadrul GPeC Summit, pe 25 Mai 2016.

Chris Hague ZoomSphere GPeC Summit Bucharest, RomaniaChris Hague este Communication & Marketing Manager al ZoomSphere, start-up-ul din Cehia care ofera un tool all-in-one pentru marketerii din Social Media si care a intrat pe piata din Romania in toamna anului 2015.

ZoomSphere este solutia care ofera instrumente de Management, Analytics, Benchmarking, Customer Care, Monitorizare si Raportare pentru toate conturile de Social Media ale companiilor, integrand intr-o singura aplicatie canalele de Facebook, Twitter, Instagram, Youtube sau Google+.

Marile companii precum Enel, Raiffeisen Bank, Erste Bank, Tesco, IKEA, Aegon etc. folosesc ZoomShpere, iar Chris Hague va sustine un workshop de 90 de minute in ziua de 27 Mai 2016 in care va discuta aplicat despre insight-urile pretioase pe care vi le poate oferi acest tool.

Ce te asteapta la GPeC Summit

Ziua 1, 25 Mai 2016 – Conferinta GPeC

 • 1 zi de Conferinta Premium, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri WOW, internationali si romani;
 • Hot topics: Optimizarea Conversiilor & Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentala & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistica & Curierat, Studii de Caz;
 • Cifre, statistici si tendinte de evolutie despre comertul online romanesc si european / market insights;
 • GPeC E-Commerce Expo: te intalnesti fata in fata si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii de comert electronic din Romania;
 • GPeC E-Commerce Party: dezlantuim networking-ul in super muzica si super petrecere!

Ziua 2 si Ziua 3, 26 & 27 Mai 2016 – Workshopurile GPeC

 • 2 zile de Workshopuri, adica 18 ore de content direct aplicabil pentru ca tu sa vinzi mai mult! #nobullshit;
 • Subiecte de maxim interes dezbatute in cadrul workshopurilor, de neratat pentru orice magazin online;
 • Workshopuri sustinute de cei mai buni traineri internationali si romani –  toti trainerii GPeC Summit au un background profesional de invidiat in e-commerce si sunt practicieni, deci TU ai numai de castigat!

Cand iti spunem ca nu trebuie sa ratezi GPeC Summit, stim de ce:

 • 700+ participanti (top management), asteptati in cele 3 zile de eveniment;
 • 20+ top furnizori de servicii si solutii de comert electronic in cadrul GPeC E-Commerce Expo;
 • Un adevarat festin de E-Commerce: Conferinta + Workshopuri + Expo + Party;
 • Super Networking & Leads cu elita pietei de e-commerce.

Locurile sunt limitate, deci inscrie-te din timp la GPeC Summit 25-26-27 Mai 2016, Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti, Romania si afla tot ce misca in e-commerce doar de la cei mai buni.

Termenul limita de inscriere este 22 Mai 2016, ora 23:59, dar pana pe 15 Mai 2016 (inclusiv) beneficiezi de Oferta Early-Bird de doar 147 EUR (TVA inclus) pentru toate cele 3 zile de eveniment! Inscrie-te acum!

Sau mai bine inscrie-ti magazinul online in Competitia GPeC si, pe langa multiplele beneficii, ai acces gratuit* la GPeC Summit!

*Doar pentru pachetele PREMIUM si PLATINUM.

 

Informatii detaliate despre toate evenimentele GPeC 2016 regasiti pe website-ul nostru la www.GPeC.ro.

_________________________

GPeC 2016, ediția de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pieței de curierat din România

Eveniment susținut de: Allpacka.ro, AVON, Competence Call Center, ContentSpeed, DPD, DWF, Garanti Bank, Mediapost Hit Mail, New Black, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius, Orange, Retargeting.biz, Visa

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

_________________________